Home / Sve vijesti / Magazin / Ljubav i Moda / NA POMOLU JOŠ JEDAN VELIKI PROJEKAT TOP MODELA BiH JELENE GOVEDARICA I DIZAJNERA VLADIMIRA DI KRUPSKOG

NA POMOLU JOŠ JEDAN VELIKI PROJEKAT TOP MODELA BiH JELENE GOVEDARICA I DIZAJNERA VLADIMIRA DI KRUPSKOG

 

U petak na prepunoj terasi jednog od prestojničkih najmodernijih klubova “ Gotik “ održan je << modni spektakl i prikazana muško – ženska kolekcija pod nazivom “ MONEY “ jesen/zima 2019 >> , naseg eminentnog i kontraverznog modnog dizajnera Vladimira di Krupskog u ime modne kuce “ DI KRUPSKY “ .

(Foto: Top model BiH Jeldna G i dizajner Vladimir di Krupsky)

Di Krupski je i ovog puta napravio raskošan modni show i velikim brojem koliko smo primetili stranaca ( kupaca ) jer je opste poznato da on izvozi srpski proizvod van granica Srbije . Veliko broj poštovalaca i medijskih lica , a modni show se razvukao na 3 sata i bio čitav program , na samoj sceni je hostovala njegova dugogodisnja, kako smo saznali, prijateljica iz Moskve , prelijepa ruskinja DJ KORSHUN , potom na scenu je izasla Jugoslovenska i Srpska velika zvezda Beti Djordjevic sa čuvenom numerom “ Počnimo ljubav iz pocetka … “ i kao šlag na torti posle samih DI KRUPSKY raskošnih modela na scenu je izasla dugo očekivana muzicka grupa” MODELS “ u novom sazivu.

Mogli smo primijetiti da nove djevojke ne liče na prethodne pa pretpostavljamo da je Di Krupski imao malo uticaja u sklapanju novog saziva jer devojke izgledaju ne napumpano bez mnogo plastike na telu , vec suprotno atraktivno i koliko – toliko prirodno .

U svakom slucaju pitali smo Di Krupskog sta misli o srpskoj sceni dok je bio okruzen modelsicama , rekao je :

“ Ima nade , ima nade … ali raditi mnogo i zestoko na lomljenju standarda “ !

Koliko saznajemo u pregovorima je sa nasim top modelom Jelenom Govedaricom koja izmedju ostalog ima svoju modnu agenciju da se fashion show odrzi najverovatnije u Banja Luci u Banskom dvoru ili u Prijedorskom pozorištu .

Inače bio je gost njenog velikog showa Fatalna žena i od tada traje njihova a uspješna saradnja koju ce krunisati i jednim katalogom za njegovu kolekciju čije će lice biti poznata bosanka.