Home / Društvo / ASinfo INTERVJU: KATARINA ŽIVKOVIĆ, PJEVAČICA

ASinfo INTERVJU: KATARINA ŽIVKOVIĆ, PJEVAČICA

Jedna je od najpopularnijiih i najtraženijih „Zvezda Granda“, gdje je stekla veliku popularnost.

Katarina Živković, bila je i pobjednica treće sezone riality programa „Farma“,  čime je potvrdila da je miljenica javnosti u Srbiji, ali i širom regiona.

U trećoj sezoni  „Zvezda Granda“, održanoj 2007. godine, za dlaku joj je izmaklo finale, ali to nije bilo presudno, pa je vrlo brzo objavila pjesmu „Kad te ne volim“, koju je dobila od „Grand “ produkcije.

Nakon toga pjesme su se nizale, a svaka od njih nalazila je svoj put do publike.

Nedavno je objavila tri singla „Može ti se, može“, „Gori sve“ i „Ti me ne vidiš“, koji su sjajan uvod u album koji će se uskoro naći na tržištu.

Uz sve obaveze koje ima, Katarina je bila ljubazna i našla vremena za informativni portal „ASinfo“.

ASinfo: Jeste li zadovoljni onim što ste do sada postigli?

Katarina Živković: Naravno da sam zadovoljna, obzirom da jako volim i da verujem u to što radim, rezultati su divni. Obožavam svoj posao i uvek se trudim da dam svoj maksimum i da uživam u tome, što je najbitnije.

ASinfo: Objavili ste nedavno tri pjesme. Kakvi si prvi utisci od publike?

Katarina Živković: Prezadovoljna sam. A tek je početak, sigurna sam da imam hitove, a tek ću ih i imati kada ceo album bude objavljen.

ASinfo: Postoji li sujeta na estradi i šta mislite o tome?

Katarina Živković: Postoji sujeta u celom svetu u svim branšama, ne samo na estradi. Iskreno, ne mislim ništa jer nemam vremena, a ni potrebu da razmišljam tako, moje misli su dobronamerne i pozitivne prema svima.

ASinfo: Koliko je bitno ostati svoj u poslu kojim se bavite?

Katarina Živković: Ja mislim da je jako bitno da sačuvate svoju autentičnost i da se po nečemu razlikujete, tačnij,e istaknete. Mislim da je autentičnost neizostavni deo onog „x faktora“ koji uspešne javne ličnosti moraju da poseduju.

ASinfo: Kako uskladiti privatne i poslovne obaveze?

Katrina Živković: Lepo. Sredite glavu i poradite na organizaciji.

ASinfo: Šta bi ste poručili onima koji se žele baviti poslom kojim se Vi bavite?

Katarina Živković:  Ovaj posao treba voleti i da uvek treba ulagati u inovaciju što se tiče pesama i spotova. Naš posao je jako kreativan i tužno je kada se neko time bavi samo zbog novca. I da, naravno nemojte pevati ako to ne umete da radite.

Boro Dukić/ASinfo.info