Home / Sve vijesti / Magazin / ASinfo INTERVJU: Natalija Trik FX, pjevačica

ASinfo INTERVJU: Natalija Trik FX, pjevačica

Natalija Ibraimov je pjevačica popularne grupe Trik FX, čiji je dio osim Natalije i njen suprug Sani.

Prvo se bavila plesom, a onda je postala vokal ansambla „Branko Radičević“ u Staroj Pazovi i učestvovala je na „Gitarijadi“ u Zrenjaninu.
Natalija i Sani su se upoznali 1993. godine u grupi „Đogani Fantastiko“ gdje je on bio koreograf, a ona učenica. Natalija se već zabavljala sa dečkom iz benda, ali to Saniju nije smetalo pa joj se udvarao šest mjeseci.

Godine 1995. su se vjenčali i od tada su nerazdvojni. Veže ih ljubav prema muzici i plesu pa, kad god su u prilici, oni igraju. Dugi niz godina vode plesnu školu i održavaju energične nastupe po klubovima.

Iste godine su dobili sina Dejana prema kome imaju drugarski odnos. On je bio buca u djetinjstvu, a slike na društvenim mrežama jasno pokazuju da je promijenio navike i da vrijedno trenira.

Učestvovala je u rijalitiju „Farma“, gdje joj je koristilo znanje koje je stekla u Srednjoj poljoprivrednoj školi.

Natalija je deset godina trenirala gimnastiku, a interesovali su je „Muzički tobogan“, „Beogradsko proleće“, i slične manifestacije.

Grupa Trik FX je ozbiljniji nastup su imala 1998. godine na festivalu Sunčane skale gdje su izveli numeru „Temperatura“.

Ubrzo su u izdanju produkcijske kuće City records objavili album pod nazivom „Gde se ljubav čuva“ na kome se, osim pomenute, nalaze numere: „Lagao si dobro“, „Želja“, „Da li neko zna“, „Noćas kada odu svi“, „Traži sebi sličnu“, „Ritam“, „Ona bi“, „Devojka iz grada“, „Neka jutro ne svane“.

Dvije godine kasnije za istu kuću izlazi CD „Mi to možemo“ koji sadrži pesme: „Tajna skrivena“, „Briga me“, „Spasi me“, „Čiko, čiko“, „Okrećeš mi leđa“, „Reci mi da“, „Zmija“, „Doktore“, „Dal’ sam ti ja“. Kao najveći hit se izdvojila numera „Čiko, čiko“ koja, iako je snimljena pre više od petnaest godina, na YouTube-u ima oko 800.000 pregleda.

Treći album, pod nazivom „3“ su snimili 2003. godine na kome se nalaze numere: „Popiću otrov“, „Snažne ruke“, „Avantura“, „Halo, halo“, „Hitna pomoć“, „Lasta“, „Ravnica“, „Džoker“.

Pjesma „Hitna pomoć“ je tek kasnije postala popularna i to je njihova najslušanija pjesma koja na YouTube-u bilježi oko 6 miliona pregleda. Iste godine su uradili album „Crno ili belo“ sa pjesmama: „Aritmija“, „Karte sve na sto“, „Leto“, „Na tebi je sve“, „Najbolji u ljubavi“, „Srcobran“, „Treća sreća“, „Vanredno stanje“, „Varalica“.

2007. godine su, posle kraće pauze, objavili CD „Zgodna, mlada“ koji, osim naslovne, sadrži još sedam numera: „Dobra“, „Espreso“, „Hej, ljubavi“, „Levo, desno“, „Podstanar“, „Ribolovac“, „Robija“.

Dvije godine nakon toga su snimili provokativnu pjesmu „Do jaja“ po kojoj album nosi ime. On sadrži još šest numera: „Opasno“, „Duge su nedelje“, „Kamikaza“, „Čik, čik“, „Najbolja“, „Bilmez“.

2011. godine je izašao CD „Šansa jedan prema sto“ na kome su pjesme: „Devojka za primer“, „Hajde, priđi“, „Kokoška“, „Vozi, vozi“, „Čekam te za pet minuta“, „Pola dva“, „Kratak spoj“ (duet sa Cvijom).

2014. godine su uradili album „Cura sa Balkana“ koji, pored pomenute, sadrži numere: „Intro“, „Mali mačak“, „Limun i bakardi“, „Dotakni nebo“ (feat Djomla KS), „Luda noć“ (feat DJ Dani), „Bezobrazna“, „Mama ne da“ (feat Halid Muslimović), „Epidemija“ (feat Sekib Mujanović), „Društvo sa Balkana“.

Sljedećih godina nizale su se pjesme kao što su „Aman, Aman“ sa MC Stojanom, „Zmija“, „Alibi“ da Nikolom Bogićem, „Manijak“ sa Vukom Mobom i brojne druge.

U nastavku donosimo intervju sa Natalijom Trik FX.

ASinfo: Jeste li zadovoljni onim što ste do sada postigli?

Natalija TrikFx: Sa svojim uspehom sam zadovoljna. Naravno, bilo bi bezveze da kažem da nisam kad postojim 20 godina, ali uvek može bolje.

ASinfo: Kada Vaša publika može očekivati novu pjesmu?

Natalija TrikFx: Moju publiku uskoro očekuju dv nove pesme i jedna remix pesma, to je obrada našeg velikog hita „Hitna pomoć“, koja je trenutno jedna od najpopularnijh pesama u klubovima.

ASinfo: Postoji li sujeta na estradi i šta mislite o tome?

Natalija TrikFx: Na estradi postoji sujeta i to velika, kako u našem poslu tako i u bilom kom drugom, ali mene to iskreno ne zanima, pratim svoj put, idem dalje jer moj moto je „Ja to mogu“.

ASinfo: Koliko je bitno ostati svoj u poslu kojim se bavite?

Natalija TrikFx: U ovom poslu je jako bitno ostati svoj, verovati u sebe i u ono što radite jer samo tako vam je uspeh zagarantovan.

ASinfo: Da niste pjevačica, šta bi ste bili?

Natalija TrikFx: Da nisam pevačica, bila pevačica, jednom pevačica uvek pevačica zato što se time bavim od svoje 5 godine. Mnogo volim svoj posao prosto uživam u njemu.

ASinfo: Sa kojim od Vaših kolega bi ste voljeli snimiti duet?

Natalija TrikFx: To je teško pitanje zaista, to mora biti neko ko definitivno ima puno energije kao ja, naprimer Milica Pavlović.

ASinfo: Kako uskladiti privatne i poslovne obaveze?

Natalija TrikFx: Ja svoje privatne i poslovne obaveze lako usklađujem jer sve se može ako umete da se organizujete.

ASinfo: Šta bi ste poručili onima koji se žele baviti poslom kojim se Vi bavite?

Natalija TrikFx: Onima koji žele da se bave ovim poslom želim da poručim ili bolje dam savet da moraju imati čelicne živce jer ovaj posao iako svi misle da je lak, nimalo nije. Svakako, da veruju u sebe i u ono što rade i da im poželim sreću jer je ona itekako potrebna za ovaj posao.

Boro Dukić/ASinfo.info