Home / Društvo / ASinfo INTERVJU: Nebojša Vranjevac, pjevač

ASinfo INTERVJU: Nebojša Vranjevac, pjevač

Nebojša Vranjevac je mladi pjevač iz Beograda, a javnosti širom regiona postao je poznat kroz učešće u muzičkom takmičenju „Pinkove Zvezde“ 2014. godine.
Nebojša je u „Pinkovim Zvezdama“ osvajao simpatije žirija, ali i gledalaca.
Nedavno je objavio singl „Dođi sad“, a muziku i tekst napisao je Ljubinko Tanasić, dok je aranžman uradio Dragan Todorović.
U nastavku možete pročitati šta je Nebojša odgovorio na neka naša pitanja.
ASinfo: Jeste li zadovoljni onim što ste do sada postigli?
 
Nebojša Vranjevac:Muzikom se bavim skoro 10 godina, i težim da ostavim sve svoje ciljeve vezane za posao i muziku, prvi od njih je album.
ASinfo: Šta bi ste bili, da niste pjevač?
Nebojša Vranjevac: Da nisam pevač, bio bih fotograf, jer je fotografija moja velika ljubav i fotografijom sam se profesionalno bavio pre 7 godina, sarađivao sam sa dosta časopisa i poznatih ličnosti.
ASinfo: Ima li sujete na estradi i šta mislite o tome?
Nebojša Vranjevac: Na estradi, kao i u svakom poslu ima dosta sujete, ali ja to ne mogu da razumem, nikada nikome nisam odmogao u bilo čemu, već naprotiv i zaista dosta mojih kolega to može da potvrdi. Kad god mogu, volim da pomognem i posavetujem kolege čak i one koji su u ovom poslu dosta duže od mene.
ASinfo: Koliko je bitno ostati „svoj“ u poslu kojim se bavite?
Nebojša Vranjevac: Mislim da po svaku cenu treba ostati svoj jer ljudi brzo provale kad se neko folira i glumi nešto što nije. Naravno da treba koketirati sa estradom i oprobati se u raznim stilovima, ali treba uvek zadržati svoj neki lični pečat.
ASinfo: Nedavno ste objavili singl, kakvi su prvi utisci od publike?
Nebojša Vranjevac: Iskren da budem, izvan svih mojih očekivanja su reakcije i komentari, ali i pregledi, moram da se pohvalim da za 48 sati moj spot zabeležio preko 70 000 pregleda, što je za nekog ko se tek probija na estradu zaista dobra cifra.
ASinfo: Možemo li uskoro očekivati album?
Nebojša Vranjevac: Album je moja velika želja, i dao sam sebi neki cilj da za 3 godine prikupim kvalitetne pesme koje ce ga sačinjavati. Nadam se da ću u tome i uspeti.
ASinfo: Šta bi ste poručili onima koji se žele baviti poslom kojim se Vi bavite?

Nebojša Vranjevac: Krvav je ovo posao, da budem iskren, mora čovek da bude do ušiju zaljubljen u to što radi i da čvrsto veruje u sebe kako bi bilo rezultata, a tu je naravno i veliki rad, kako na sebi i svojim kvalitetima, tako i na svom glasu i pevanju. Poludim kad mi neko prokomentariše „Lako je tebi, ti samo pevaš“ , moje kolege će se složiti da je treća smena jako naporna u često visokorizičnim mestima i situacijama sa gostima koji umeju da budu jako naporni kako psihički tako i fizički, mislim da ne postoji lokal gde se nije desila pucnjava, a da ne pominjem neke gore stvari i situacije. Ovo je to jedan jako stresan i psihofizički zahtevan posao, i ne volim kada neko omalovažava rad pevača i muzičara.

 

 

 

 

 

 

 

Boro Dukić/ASinfo.info