Home / Sve vijesti / Politika / БАЊАЛУКА: ТРНИНИЋ „НАЈМИНИСТАР“ ГОДИНЕ

БАЊАЛУКА: ТРНИНИЋ „НАЈМИНИСТАР“ ГОДИНЕ

Министру саобраћаја и веза Републике Српске, Неђи Трнинићу вечерас (7.12.2017.) је у Бањалуци уручена награда „Најминистар 2017. године“ на традиционалној 37. церемонији избора најбољих пословних људи и компанија на нивоу југоисточне и средње Европе.

Трнинић је истакао да је ријеч о манифестацији која промовише привредни развој и привреднике на овом простору.

„Подржавам потпуно овакве манифестације и драго ми је да постоје организације које препознају труд људи који су у протеклом периоду допринијели развоју овдашње привреде и које им на овај начин одају признање“, нагласио је Трнинић.

Он је изразио наду да овакви догађаји подстичу људе и дају им нову снагу и енергију да напредују.

Предсједник Организационог одбора ове манифестације Пане Шкрбић нагласио је да је жири међу 2.540 приједлога изабрао 26 менаџера који добијају награде у разним категоријама.

„По четири менаџера добила су награде `личност године и животно дјело` и `награде деценије`, док су остали `шампиони бизниса у БиХ`. Из сваке бранше имамо по једног представника који заједно чине успјешне људе у БиХ“, каже Шкрбић. Додјела награда и избор најбољих пословних људи и компанија у бањалучком Банском двору одржани су у организацији Европске независне агенције за избор најменаџера и најкомпанија БиХ, југоисточне и средње Европе.

Манифестацији, на којој су добитницима уручене награде у виду златних плакета и кристалних статуа са позлатом, присуствовали су бројни представници политичког, културног, привредног, јавног и друштвеног живота Српске, БиХ и иностранства.