Home / Sve vijesti / Kultura / Beogradski sindikat: Rekli smo sve što nam je na srcu i u pameti

Beogradski sindikat: Rekli smo sve što nam je na srcu i u pameti

Beogradski sindikat zahvalio je svima koji su im iskazali podršku nakon izlaska pjesme „Dogodine u Prizrenu“, a posebno sunarodnicima sa Kosova i Metohije.

Kako navode u poruci dostavljenoj medijima, od izlaska pjesme „Dogodine u Prizrenu“, primili su veliki broj „predivnih i emotivnih poruka“ koje za njih predstavljaju najveću vrijednost i nagradu.

„Posebno su nas dotakle čestitke i pozdravi od naših sunarodnika sa Kosova i Metohije, kao i saznanje da se pesma izuzetno dopala monasima i starešinama manastira na Kosmetu, ali i porodicama nekih od žrtava koje su se našle u spotu“, navodi se u poruci Beogradskog sindikata. Medijima su zahvalili na pažnji i podršci koju su im posvetili „u trenucima kada smo bili žrtve perfidne cenzure od strane YouTubea“.

Medijima su uputili i izvinjenje zbog odluke da ne daju izjave, uz obrazloženje da su sve što im je „na srcu i u pameti“ rekli svojim stihovima.

„Srećni smo zbog činjenice da je naša muzika uspela da podigne poljuljanu nacionalnu čast i ponos našeg naroda i prevaziđe razne podele koje nas godinama uništavaju“, poručili su članovi Beogradskog sindikata.