Home / Sve vijesti / Hronika / Davor Dragičević: Egzekutori našeg Davida su pojedinci iz MUP-a RS!

Davor Dragičević: Egzekutori našeg Davida su pojedinci iz MUP-a RS!

Već dva mjeseca, ili tačnije 61 dan, u Banjaluci se održava skup “Pravda za Davida”. Okupljeni su i večeras poručili da žele samo dvije stvari – pravdu i istinu za 21 – godišnjeg studenta Davida Dragičevića koji je, kako kažu, zvjerski mučen i na kraju ubijen.

Istinu i pravdu za svog sina Davida, Davor Dragičević je na Trgu Krajine u Banjaluci zahtijevao i danas.

Kao i prethodnih dana, uz njega je bilo i nekoliko stotina građana okupljenih u skup „Pravda za Davida – Stop nekažnjenim ubistvima u Banjaluci“, a podrška je ovaj put stigla i iz Rijeke.

Davor Dragičević se obratio Banjalučanima:

“61. je ili 62. je dan ne znam više..mi želimo samo dvije riječi istinu i pravdu..mi smo ljudi mi nismo nitkovi zločinci ubice..pozdravljam goste iz Rijeke – uvijek ste dobro došli ovdje..” rekao je Davor Dragičević.

On je rekao da su saučesnici i ubice u predmetu “Teško ubistvo Davida Dragičevića” Darko Ćulum, Djordje Radjen i ukućani, Darko Ilić , Dragan Lukač i Željko Karan…


Ničija nije do zore svanula, poručio je Davor Dragičević obraćajući se ministru Lukaču: Dodji ovdje pa nam reci imena!

Danas sam imao sastanak sa američkim diplomatama ja sam im predao sva saznanja..Očekujem demant sviju koji su učestvovali na zločinačkoj konferenciji i da speru ljagu sa Davida Dragičevića..Recite da to nije David!

“Moramo biti strpljivi odredjeni koraci se preduzimaju, oni znaju od 18.3 znaju ko je ubio našu dušu..Igore Radojičiću mi se borimo za istinu i pravdu grad Banjaluku. Pošto ostajemo ovdje nama trebaju institucije”.On je pozdravio preko 90 % poštenih pripadnika MUP-a RS.

David je izdahnuo 23.3. od 22 do 23 sata…

“Egzekutori našeg Davida su pojedinci iz MUP-a RS”, rekao je on te pozvao institucije da pronadju sve jatake i ubice Davida Dragičevića.

Dragičević je pravdu i istinu danas potražio i u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka gdje je predao novih 500 prijava građana za ubistvo njegovog sina Davida, protiv nepoznatog počinioca. Time se broj predatih prijava popeo na 1500, a sa ovom praksom, kaže, nastaviće i naredne sedmice.

On je pozvao sve da mu se u centru najvećeg Grada Srpske pridruže i 5. jula, na njegov rođendan, kada će biti održan veliki skup, nalik na onaj koji je organizovan 21. aprila.

(BN)