Home / Sve vijesti / Hronika / Djevojčica gurnuta s mosta ( video )

Djevojčica gurnuta s mosta ( video )

Zastrašujuć video snimljen je u utorak te ubrzo objavljen na YouTubeu. Na njemu se vide djeca koja stoje iznad Molton vodopadima na rijeci Luis River u gradu Jakolt, u državi Vašington.

Jedna djevojčica stoji na ivici, a ostali su iza nje. Na snimku, koji je snimila prolaznica Ešli Mahri, čuje se kako žrtva dva puta govori da ne želi da skoči, ali njeni prijatelji je uporno nagovaraju.

Nekoliko sekundi kasnije, jedna od njih ju je gurnula s mosta. Pala je u vodu s visine od 18 metara. Zadobila je teške povrede – slomljena su joj rebra i povrijeđena pluća, a zadobila je i brojne ogrebotine.

“Ovo izgleda kao krivično djelo. Pa mogle su je ubiti. Ove djevojčice moraju nekako odgovarati za ovo što su napravile. Ona koja ju je gurnula treba ići u zatvor”, napisala je Mahri na YouTubeu.

Djevojčice koje su je gurnule su identifikovane, ali njihova imena nisu objavljena u javnosti.

“Mojoj kćerki će trebati puno vremena da se oporavi. Djevojčica koja ju je gurnula trebala bi dobro razmisliti o tome šta je učinila i shvatiti da je to pogrešno. Mogla je ubiti moju kćerku”, rekla je majka gurnute djevojčice.

Iz gradske sigurnosne službe potvrdili su da je skakanje s mosta zabranjeno.

(24sata.hr/Nezavisne)