Home / Sve vijesti / Politika / Formiraju patriotski blok u Srpskoj?

Formiraju patriotski blok u Srpskoj?

Autor Aleksandar Stijaković, ATV

Objavljeno: 14:50, 18.02.2018

POVEZANE VIJESTI

U Republici Srpskoj u toku je formiranje patriotskog bloka za Srpsku za predstojeće izbore u BiH čiji je cilj očuvanje Srpske i zaštita njenih interesa.

Izvor portala SrpskaCafe naveo je da će patriotski blok za Srpsku okupiti značajan broj političkih partija, nevladinih organizacija i pojedinica kojima je Republika Srpska u srcu.

– To će biti jedan širok patriotski blok koji će se suprotstaviti probosanskoj politici Saveza za promjene koja je na djelu i koju gledamo u protekle tri i po godine – rekao je izvor.

Bivši predsjednik SDS-a Mladen Bosić 2014. je u potpunosti razotkrio tu “probosansku politiku SDS-a i Saveza za promjene” kada je održao predavanje na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu.

– Dekan tog fakulteta Šaćir Filandra tada je rekao da je SDS vodeća opoziciona partija u Republici Srpskoj koja formira blok stranaka sa jasnom probosanskom političkom agendom, a javnost Srpske nakon toga svaki dan svjedoči provođenju te politike od predstavnike Saveza za promjene u zajedničkim institucijama na nivou BiH – naveo je izvor.

(Srpskacafe.com)

OSTALE VIJESTI IZ KATEGORIJE

Izvor