Home / Sve vijesti / Zabava / Jeste li za jedan “pijani vikend” ili za kulturnu manifestaciju?

Jeste li za jedan “pijani vikend” ili za kulturnu manifestaciju?

Glavni grad Srbije postao je jedan od najboljih gradova i među prvima je kada se govori o evropskim destinacijama za provod.  Strance privlači posebno organizovan noćni život, a u Beogradu je mnogo toga u ponudi.

Top Belgrade clubs (splavovi, klubovi, kafane, kafići) spremni su uvek da ugoste veliki broj ljudi, jer svakoga dana se može zabaviti i provesti u glavnom gradu Srbije. Zato ne čudi što je naša prestonica postala jedno od najpoznatijih centara regiona, ali i Evrope kada se govori o provodu i zabavi.

Nova usluga u Beogradu: Provod u Belgrade clubs

Jedno od najboljih mesta za žurku, prema navodima britanskih medija, svakako je i Beograd. Prepoznali su to naši ugostitelji, pa se danas strancima nudi i popularni “pijani vikend”. Dovoljno je da gost sleti na aerodrom, železničku ili autobusku stanicu odakle mu je obezbeđen prevoz do određenog prenoćišta. Pojedini hosteli omogućuju uslugu “pijani vikend”, a pored šljivovice u ponudi je i pravi srpski doručak. Obilazak grada je neizostavan, boemska četvrt obavezna, jer ko nije posetio Skadarliju kao da nije ni bio u Beogradu. A kada se dan završi, kreće ludilo. Top Belgrade clubs vas zovu u provod. Naravno, vaše je da izaberete da li ćete radije da izađete na splav ili biste ipak u kafanu. A gde je kafana ili splav, tu je i zabava.

Belgrade clubs nudi svojim gostima živu svirku, kvalitetnu i ugodnu uslugu, ali i zabavu do ranih jutarnjih časova. Normalno je u Beogradu da se izađe u vreme radne nedelje, jer ako je radni dan, splav nije sigurno zatvoren. Izgleda da je zbog toga Beograd i popularan. U svakom trenuktu možete da nađete mesto za izlazak, ne morate da čekate niti da planirate vikend. A ako ste se već odlučili za vikend, onda neka to bude pijani vikend kada ćete se opustiti i odlično zabaviti.

Koncerti, festivali, muzeji, galerije…

Osim pijanog vikenda, u Beograd se posebno navraća tokom leta ili za doček Nove godine. Mladi širom Evrope znaju kako da se zabave u našoj zemlji, a pravo vreme za obilazak naše prestonice upravo jeste leti. Skoro trećina godišnjih posetilaca upravo dođe u Beograd u vreme letnjih meseci. Neki dolaze u vreme popularnog Beer festa, neki da osete koje su to draži koje nude Belgrade clubs, a ima i onih koji dolaze na koncerte mnogih zvezda koji se organizuju baš u glavnom gradu Srbije. Za svakoga ima ponešto.

Procenjuje se da se u vreme kulturnih i zabavnih manifestacija, kao što je festival piva, oko 40.000 stranih turista poseti našu zemlju. Ali posetilaca ima i za vreme novogodišnjih praznika. Utisci su različiti, mladi najčešće prvo ističu lud noćni provod, dobru zabavu, a tek onda govore o srpskoj srdačnosti. Naravno, nije da je zanemaruju, ali dobar provod se više pamti. Zato se uvek rado vraćaju.

A kada Belgrade clubs nisu glavno mesto zbog kojeg su gosti iz inostranstva došli, onda je turistima interesantna rekreacija i odmor u našoj zemlji. Mnogi posećuju naše muzeje, galerije, obilaze značajna kulturno-istorijska mesta, pa čak i naučno-obrazovne institucije. Nudi Beograd svakome ono što ga interesuje, zato se uvek karta više traži za obilazak naše zemlje.