Home / Sve vijesti / Magazin / Još jedan glumac ostao bez doma

Još jedan glumac ostao bez doma

Požari u američkoj saveznoj državi Kaliforniji koji su poslednjih dana uništili nekoliko hiljada domova, od pokretnih kuća do raskošnih rezidencija, nisu poštedeli ni domove nekih zvezda koje žive u blizini Malibua.
Nakon Džerarda Batlera, pop pevačica Majli Sajrus navela je da je kuća u kojoj je živela sa australijskim glumcem Llijamom Hemsvortom u potpunosti izgorela.
Hemsvort je na Tviteru podelio šokantnu fotografiju njihovog nekadašnjeg doma u Malibuu koji je sada pretvoren u žgarište u kome ništa nije ostalo, sem reči ljubav (love) koja viri iz pepela.
Australijski glumac je potom napisao poruku u kojoj je istakao da se aoseća sa svim ljudima koji u strahovitom požaru ostali bez doma.
U nedelju Majli je takođe na Tviteru pisala o požaru koji je zahvatio njen dom, kazavši da je srećna što njihovi ljubimci su dobro.
Pored Džerarda Batlera, Majli i Vilijama, takođe je nekoliko glumaca i pevača postavilo je na društvenim mrežama fotografije.
Starleta Kim Kardašijan je navela da su ona i njena deca dobro, kao i da je imala manje od sat vremena da napusti dom koji deli s Kanjeom Vestom.
Lejdi Gaga je postavila video snimak u kojem pakuje stvari u kofere pre evakuacije, a požari su takođe razorili kuće Kejtlin Džener i Robina Tika.
Požar je pretio kućama Giljerma del Toroa, Vila Smita, Orlanda Bluma, Šer i Pink.