Home / Društvo / MIRALEM PJANIĆ GOST 200. IZDANJA „INTERVIEW20“

MIRALEM PJANIĆ GOST 200. IZDANJA „INTERVIEW20“

U petak 17. novembra gledajte jubilarno 200. izdanje emisije „INTERVIEW20“, koje je urednica Sanela Prašović – Gadžo snimala tri dana u Torinu.

Gost emisije je bosanskohercegovački reprezentativac i igrač FC Juventus Miralem Pjanić.

Uprava Juventusa ekipi emisije „INTERVIEW20“ omogućila je ekskluzivne snimke stadiona ovog slavnog kluba kao i prostorija u koje nikada kamera nije ušla.

Miralem Pjanić i Sanela Prašović – Gadžo razgovarali su na VIP tribini stadiona Juventusa, gledaoci će vidjeti i svlačionicu u kojoj se igrači pripremaju za izlazak na teren, a posebna poslastica za ljubitelje fudbala i navijače Juventusa biće i muzej ovog kluba u koji su također ušle kamere „INTERVIEW20“.

Miralem Pjanić u emisiji otkriva koga želi vidjeti na poziciji selektora fudbalske reprezentacije BiH, zašto se nismo plasirali na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ko je kriv…

Pjanić otkriva i kako mu je u Juventusu, da li razmišlja o ponudama nekih drugih klubova, šta danas želi.

Nakon jedne veće i potom i jedne manje povrede, Miralem Pjanić je urednici Saneli Prašović – Gadžo otkrio i da li će biti spreman za utakmicu koju Juventus 24. novembra igra protiv Barcelone, te koliko njegovom klubu znači takmičenje u Ligi prvaka.

Upitan da li prati igru Edina Džeke u Romi, Pjanić je odgovorio potvrdno.

U ovoj jubilarnoj 200. emisiji saznajte i šta slavni fudbaleri rade kada nisu na terenu, gdje izlaze i kako provode slobodno vrijeme.

Pjanić je govorio i o sinu Edinu koji već sada pokazuje sklonost da bude golman.

„INTERVIEW20“ donosi i razgovor o tome kako našeg reprezentativca hvale najbolji svjetski fudbalski stručnjaci i šta to lično znači Miralemu Pjaniću.

Obavezno budite uz  200. izdanje emisije „INTERVIEW20“, u petak, 17.novembra na BHT1.

 

 

 

Boro Dukić/ASinfo.info