Home / Sve vijesti / Magazin / Zanimljivosti / Najteži par na svijetu: Ljubav “teža” od pola tone FOTO / VIDEO

Najteži par na svijetu: Ljubav “teža” od pola tone FOTO / VIDEO

Par iz Misurija, koji zajedno teži 568 kilograma, upoznao se u klinici za gubitak viška kilograma prije 11 godina i od tada zajedno rade ono u čemu najviše uživaju – jedu.

Li (42) i Rena (39) žele se podvrgnuti operaciji podvezivanja želuca kako bi smršavjeli i, kako se nadaju, početi “normalan“ život. Toliko su pretili da više uopšte ne mogu brinuti o sebi pa ih svakodnevno obilazi Lijeva sestra Kejsi i pomaže im. Priznaju da bez nje vjerovatno ne bi preživjeli, prenosi Daily Mail.

lee_rena_tezina_par_ljubav_sad_prtscr4

Li, koji teži nevjerovatnih 323 kilograma i Rena, teška 245 kilograma, pojaviće se u TLC-jevoj reality seriji koja je s emitovanjem počela u utorak.

Iz klinike u kojoj su se upoznali morali su otići jer su prekršili jedno od najbitnijih pravila – ušli su u vezu.lee_rena_tezina_par_ljubav_sad_prtscr3

“Nismo se smjeli niti držati za ruke. Odlučili smo da želimo biti zajedno i da želimo vezu. Voljeli smo se, volimo se još i danas i već smo 11 godina zajedno”, kaže Rena koja je u počecima mogla brinuti za Lija, ali kako se i ona još udebljala, više ne može brinuti ni za sebe.

Planiraju posjetiti hirurga u Teksasu kako bi ih operisao i promijenio im život.

(Radio Sarajevo)

Izvor