Home / Sve vijesti / Magazin / Ljepota i Zdaravlje / Napitak iz kuhinje: Ostavite pušenje za 10 dana

Napitak iz kuhinje: Ostavite pušenje za 10 dana

Autor obuka, ATV

Objavljeno: 8:22, 08.05.2018

POVEZANE VIJESTI

Uz pomoć ovog napitka cigarete će vam se ogaditi za desetak dana. Svi koji su probali ovo, tvrde da je djelotvorno i dugotrajno.

Na tržištu je sve više preparata koji vam navodno pomažu da smanjite nikotinsku zavisnost, ali kako ne biste trošili puno novca, priroda se potrudila i za to. Naime, otkrivamo vam domaći recept koji se koristi za odvikavanje od pušenja.

Riječ je o mješavini na bazi sode bikarbone, za koju mnogi tvrde da im je pomogla da im se cigarete toliko zgade da ih vrlo brzo ostave. Sve što treba da uradite jeste da kašiku sode bikarbone naspete u čašu vode i pomješate tako da se sasvim rastvori.

Ovaj koktel pijte dva puta dnevno prve nedjelje, a ako ne prestanete da pušite za tih sedam dana, naredne nedjelje ovu mješavinu pijte jednom dnevno. Pored toga, možete i samo ispirati usta ovom mješavinom svaki put kada osjetite potrebu da zapalite cigaretu. Ovu tečnost možete nositi sa sobom u bočici i koristiti je uvijek kad osjetite potrebu za pušenjem. Još radikalnije sredstvo je da namočite cigarete ovom tečnošću.

(Kurir)

OSTALE VIJESTI IZ KATEGORIJE

Izvor