Home / Sve vijesti / Magazin / Ljubav i Moda / NEPOSREDNOST I SPONTANOST PUBLIKA CENI

NEPOSREDNOST I SPONTANOST PUBLIKA CENI

Biti kreativac u tvom slucaju se reflektuje na profesije koje se bavis kao glumac i tv voditelj.Koji je proces tvog savladavanja lika kada je gluma u pitanju a kako analiziras sagovornika kad dodje u emisiju pa se odlucis u kom pravcu ces postavljati pitanja?Glumac i tv voditelj jednako psiholog. Izkog igla shvatanja oba posla, meni je da kazem lako.Zbog cega?

Iz prostog razloga sto sam sam sebi razbio famu tih zanimanja. Za svaki posao, medijski, fizicki, ili bilo koji drugi, pottebno je ukljuciti mozak,narocito u kreativnim zanimanjima tipa glume ili tv voditelja. Jos ako svemu tome dodate 150-200 grama pozitivnog ludila, misljenja sam da je uspeh zagarantovan. A tek mi je 40 godina, hahahaha .

Kako ti uspeva da docaras svakog gosta i profesiju kojom se bavis u emisiji BN KOKTEL?

O gostima se normalno informisem, ali postoji ono nesto sto je zanimljivo. Poznavao ih jako dobro ili jako malo, odnos je prema svima isti. Neposredan, spontan, jednoatavno, publika i gledaoci su kao i tehnika , evoluirali i napredovali i ne mozes ih zajebati. Foliranje, gluma preko glume, odvraca svakoga da gleda takav usoljen, ustogljen, fensi tv sadrzaj. Od kako sam poceo da se bavim tv hostingom, promenio sam se toliko da vise nemam “strah” od poznatih licnosti, sasvim suprotno, ponekad

 

Koji lik u pozorisnoj ulozi je legao tvom senzibilitetu? Opisi nam jedan radni dan u Pozoristu!

Radni dan u pozoristu – kafa, cigare, prepirka, opet cigara, proba na sceni, svadja oko karaktera lika, opet cigara, ponovo citanje teksta, razgovor sa direktorkom u cetiri ola, opet cigara, odlicna proba, malo vezbe u sali, cigara, neobavezni razgovor gde sam ja neko ko se zajebava maximalno, uz cigaru naravno. Sve u svemu,nisam ni tipican glumac, nisam ni tipican voditelj, ustvari ja nisam bas normalan 😁 Omiljena uloga do sada – Drobac ( Putujuće pozorište Šopalović)

Sa kim si sa javne scene u emisiji mozda nisi sporazumeo i kako si resio taj sukob?

Hm, obzirom da nisam u fazonu da pricam naokolo pa na cose, nesporaza je bilo, uvek ih ima. Bio je nesporazum sa velikim imenima oko termina snimanja ali se resi, sa kolegama iz branse, ali sve je to normalno. Ljudi, svadjate li se Vi kod kuce, pa se pomirite, e tako je i na javnoj sceni. Mala bara puna krokodila, hvala Bogu pa sam PIRANA u horoskopu pa umem da ujedam, tako da generalno, zaista za samo 4 i po godine u poslu, postovanje obostra!

 

Koju najavu u emisiji bi voleo da nikad nisi izgovorio i zbog cega?

Obzirom na konstantnu “bolest” mog mozga, verujem da ima najava koje su se desile, ali nema nijedne zbog koje bi se kajao… uostalom o tim greskama se prica, samim tim ne skode, a mogu biti zabavne.

Kako vidis termin “javna licnost” ?

Citiracu kolegu Macu Marinkovica ” Mi jesmo javne licnosti, ali nismo javno dobro”. Kad to kazem, mislim da svako stoji iza svojih postupaka, ali takodje i publika mora da bude “uskracena” nekih detalja iz zivota nas sa javne scene. Ne zato sto se neceg stidimo, vec zato sto je ona duboka intima rezervisana za nama drage ljude. Ja volim svoju publiku, ali me ne zanima njihov krevet, novcanik, odnosi u porodici, prijateljstva. To je i za javne i nejavne licnosti isto, mislim da je to normalno

Mislis li da je recept za dobar brak da ljudi budu iz slicnih profesija jer bi tada razumevanje trebalo da bude imperativ odnos?

Recept za dobar brak ne postoji. Svaki je brak drugaciji od ostalih. Profesije sa tim nemaju veze. Moja supruga je pevacica, fitnes instruktor , profesor pevanja, jeste blisko sa mojom profesijom, ali to nema nikakve veze sa nama. Nas brak se zasniva na ljubavi, strasti, svakodnevnim slatkim carkama, koje su sjajan zacin nase bracne torte. Zato i ne mozeemo da zamislimo zivot jedno bez drugog. Plus imamo nasu Taliju, pa gde ces vise.

 

Slazes li se sa ovim simpa opisom kako te mi vidimo kroz tvoje ime

B-blesav

O-originalan

J-jasan

A-analitican

N-nezavidan?

Da, BOJAN je pravi opis za Bojana. Samo jos da dogovorim sa šefom “skok” u honoraru, pa Bog da me vidi , hahahahaha, šefe spremaj ugovor 😀

Izvor: Balkanstars

 

Ostavite odgovor