Home / Sve vijesti / Magazin / Ljepota i Zdaravlje / Pravilnom ishranom do zdravlja i vitalnosti

Pravilnom ishranom do zdravlja i vitalnosti

 

Pravilna i zdrava ishrana postala je jedan od najvažnijih problema savremenog čovjeka. Čovjekovo zdravlje, kreativnost, efikasnost i raspoloženje direktno su uslovljeni načinom ishrane koji svakodnevno primjenjuje.

Pravilna i zdrava ishrana pomaže pojedincu da se lakše suoči sa životnim teškoćama i da se zaštiti od mnogobrojnih fizičkih i psihičkih bolesti.

Od pravilne ishrane koristi mogu biti višestruke: jačanje imuniteta, zaštita organizma od bolesti, veći procenat mišića, manji procenat masti, odgovarajuća telesna težina, smanjen rizik nastanka kardiovaskularnih bolesti i drugih hronično nezaraznih bolesti, bolji san i lakše buđenje ujutru, psihička stabilnost, fizička spremnost, bolja pokretljivost, smanjeni otoci i bolovi u zglobovima, plodnost, duži život i niz drugih prednosti.

Pregled obuhvata:

-Mjerenje tjelesne vode, masti i mišićne mase, stanje metabolizma i BMI.

– Izrada svih vrsta individualnih dijeta sa kompletnim režimom ishrane

– Program smanjenja, povećanja ili održavanja tjelesne težine

– Programi za sve starosne dobi i stanja organizma

– Besplatna kontrolna mjerenja na svakih 7 dana

Svaka individualna dijeta podrazumeva da je usklađena prema: zdravstvenom stanju klijenta, njegovim navikama, životnom i radnom tempu.Prije dolaska na pregled potrebno je uraditi određene laboratorijske analize.Nakon detaljnog uvida u analize, kompletnu anamnezu i određivanja brojnih parametara izrađuje se individualni dijetetski režim ishrane.

Ne ustručavajte se da iskažete svoj zdravstveni problem, jer preventivno otkrivanje svakog uzroka može sprečiti veće posledice. Hranite se zdravo, budite najbolja verzija sebe!

Ukoliko niste u mogućnosti fizički doći,  tu smo za vas kroz online saradnju.

Za sve informacije i zakazivanja pozovite na broj 0038766/091-737.