Home / Sve vijesti / Ekonomija / Sberbanka: Produžena akcija nenamjenskih i zamjenskih kredita

Sberbanka: Produžena akcija nenamjenskih i zamjenskih kredita

BANJALUKA – Sberbanka Banjaluka produžila je do 28. februara akciju nenamjenskih i zamjenskih kredita sa kamatnom stopom već od 3,5 odsto.

Резултат слика за sberbank banja luka

Ova kreditna ponuda je kreirana sa mnogim pogodnostima za korisnike, kao što su mogućnost refinansiranja postojećih kreditnih obaveza, mogućnost osiguranja od rizika bolovanja, nezaposlenosti, smrti i invalidnosti, te niži troškovi obrade kredita.

Član Uprave ove banke Sandro Mihajlović kaže da su svjesni teških ekonomskih uslova i okolnosti, te da su građanima potrebna dodatna sredstva.

“Iznos kredita u okviru `Super akcije` je do 50.000 KM na period do 120 mjeseci i sa veoma niskom kamatnom stopom”, rekao je Mihajlović.

On je naglasio da je ponuda prilagođena klijentima koji žele refinansirati postojeće kreditne obaveze da bi time dobili jednu manju ratu, ali i dodatna sredstva na raspolaganje, odnosno da bi rasteretili kućni budžet.

U saopštenju Sberbanke se navodi da su “Super akciju” pokrenuli prošle godine i da je javnost dobro regovala na ponudu.

Zahtjev za kredit u okviru ove akcije, kao i za sve ostale proizvode ove banke, moguće je podnijeti “onlajn” posredstvom internet stranice banke.

Više informacije o proizvodima i uslugama moguće je dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999 ili lično u poslovnicama Sberbanke. Srna

Ključne riječi:&nbsp&nbsp, , , , , ,

Izvor