Home / Društvo / Svadba Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, ekskluzivno na Prvoj TV!

Svadba Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, ekskluzivno na Prvoj TV!

O njihovoj ljubavi priča se već više od dvije godine, a Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, danas će konačno izgovoriti sudbonosno “da”! Ekipa Prve televizije biće na licu mjesta, i uživo prenositi sve detalje vjenčanja decenije, od posljednjih svadbenih priprema do zaključenja braka.

Kako ništa ne bi propustili, tokom cijelog dana ekipe Prve TV pratiće dešavanja sa ovog dugoočekivanog događaja. U specijalnim uključenjima, najprije u emisiji “Jutro sa Jovanom i Srđanom”, a zatim i u “150 minuta”, gledaoci će moći vidjeti kako se mlada i mladoženja spremaju za svoj najvažniji dan, koju vjenčanicu je odabrala popularna Prija, a kamere Prve uključiće se direktno i u 13 časova kada počinje crkveno vjenačenje. Ekipe će se potruditi da dočekaju sve zvanice, a od kumova budućih supružnika, Ace Pejovića i Miloša Teodosića, možda saznaju kakve su im poklone spremili.

U 17 časova očekuje se uključenje iz Belekspocentra gdje će se moći vidjeti crveni tepih i početak slavlja kojem će prisustvovati veliki broj poznatih ličnosti.

Ostatak večeri rezervisan je za ogromno veselje, odakle će se takođe uključiti ekipa Prve TV i prikazati šta se nalazi na svadbenoj trpezi, ko je najveseliji, ko se dohvatio mikrofona, i da li je možda i mlada zapjevala.

 

 

 

 

 

 

Boro Dukić/ASinfo.info, Prva TV