Home / Društvo / Svečano otvoreno „Zvorničko ljeto“
????????????????????????????????????

Svečano otvoreno „Zvorničko ljeto“

Uz vatromet i nastup Milice Todorović, koji je pratilo oko 10.000 posjetilaca, u Zvorniku je večeras počelo osamnaesto „Zvorničko ljeto“. Manifestaciju je svečano otvorio gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović.

– Zvornik će u narednih sedam dana biti prestonica zabave i druženja u Republici Srpskoj i svi koji dođu u naš grad će naći neke događaje koji će ih zanimati. Pored dnevnih dešavanja i koncerata posebno bih izdvojio regatu koji organizujemo zajedno sa gradom Loznicom i Malim Zvornikom čime pokazujemo da nas Drina spaja, a ne razdvaja. Posebnu zahvalnost dugujemo Kabinetu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i Vladi Republike Srpske koji su finansijski pomogli da punoljetstvo ove manifestacije proslavimo onako kako dolikuje – rekao je Stevanović.

Milica Todorović je izjavila da je prvi put u Zvorniku te da joj je drago što na „punoljetstvo“ otvara ovu manifestaciju.

– Posebno mi je drago što je koncert na otvorenom te dolazi različita publika za razliku od klubova gdje uglavnom dolazi publika jednog uzrasta – rekla je Todorović.

Sutra će, u okviru drugog dana programa, u Domu omladine biti održano guslarsko veče, potom veče plesa „Rasplesani plato“, na platou ispred Kasine, te koncert grupe „Neverne bebe“.

(infobirac.net)

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????