Home / Sve vijesti / Magazin / Ljepota i Zdaravlje / Ukradi trenutak samo za sebe uz Fuzetea

Ukradi trenutak samo za sebe uz Fuzetea

Fuzetea je jedinstven i savršeno uravnotežen spoj okusa čaja, soka i bilja pa raznovrsni okusi pružaju posebno zadovoljstvo svim osjetilima.
Eksplozija okusa za oživljavanje nepca.

Novo piće koje upotpunjava poseban osjećaj mirnoće za kojim svi žudimo donosi jedinstven i savršeno uravnotežen spoj okusa čaja, voćnog soka i bilja. Fuzetea svojim osvježavajućim svojstvima pobuđuje osjetila te dovodi tijelo i um u savršenu ravnotežu. Pomaže pribalansiranju između dnevnih obaveza i osjećaja zadovoljstva i opuštenosti. Novi ledeni čaj spojem okusa pruža uzbudljiv užitak svima. Osim što razbuđuje tijelo, svaki trenutak koji posvetimo sebi pretvara u posebno iskustvo te pomaže da svaki trenutak maksimalno proživimo.

Uzbudljiv spoj za nova iskustva
Fuzetea je nevjerovatno jedinstven i savršeno uravnotežen spoj čaja, soka i bilja koji potiče na uživanje u životnim trenutcima. Njegovi raznoliki okusi voća i bilja pružaju zadovoljstvo svim osjetilima. Tako se neočekivanispoj okusa može pronaći u kombinacijama poput crnoga ledenog čaja, koji u sebi sadržava ekstrakt crnog čaja u kombinaciji s okusom slatke breskve i nježnog hibiskusa koji razbuđuje nepca. Mango & kamilica s ekstraktom zelenog čaja, sočnog manga i trunkom cvjetne kamilice očarava pri prvom gutljaju. Limun & limunska trava sadrži ekstrakt crnog čaja koji citrusnoj kombinaciji daje slatkasti okus, a šumsko voće osvježava upečatljivom kombinacijom crnog čaja i aromatičnih šumskih bobica.

Fuzetea-Casopis-208x297mm-v3

Okusi trenutak
U današnje vrijeme teško je pronaći trenutak za sebe. E-pošta, stalne obavijesti na zaslonu telefona, propušteni pozivi i poruke nam ne dopuštaju da si osiguramo barem nekoliko sekundi mira i tišine. Bilo da je riječ vježbanju, šetnjama iligledanju u mobitel, to bi vrijeme trebalo biti samo naše. Živimo u vremenu kada je svaka sekunda dragocjena, a u haosu obaveza i ograničavajućih rokova ne smijemo zaboraviti razmišljati o sebi i svemu što nam je potrebno da uživamo u životu.

Ne zaboravi svojih pet minuta
U danu je važno pronaći trenutak u kojemu se možemo posvetiti sebi. Ponekad je to neočekivanih pet minuta kada nam kasni autobus ili tramvaj, sastanak koji je odgođen ili vrijeme prije početka ispita. Taj je trenutak važno uloviti i u potpunosti mu se posvetiti. Možemo ga iskoristiti za promišljanje,opuštanje i razbuđivanje. Stvaranje navike u kojoj odlučujemo izdvojiti vrijeme za sebe ključno je dabismo napunili baterije i nastavili dalje obavljati svakodnevne aktivnosti.

Započni dan uz Fuzetea
Bez obzira na to gdje se nalazili i u kolikoj stisci s vremenom bili, vrijeme za sebe mora postati nezaobilazni dio dana kojem se vjerno posvećujemo. Uz noviledeni čaj FUZETEA svaki trenutak može postati neočekivan spoj iznenađenja, otpuštanja kočnica i razbuđivanja osjetila kojemu ćemo se svaki put rado vraćati.

(PR)

Izvor