Home / Sve vijesti / Sport / Fudbal / Zvezda vratila Boaćija

Zvezda vratila Boaćija

DOK “Marakanom” i Srbijom još odjekuju utisci sa žreba Lige šampiona, dok se prave prve analize šta se može protiv ala kao što su Pari sen Žermen, Liverpul i Napoli, uprava crveno-belih je sve činila kako bi poslednjeg dana prelaznog roka zaokružila pojačanja za ostatak sezone. A, pikovi su bili Ričmond Boaći i Marko Marin. Drugi da pakuje, a prvi da trese mreže kao pre godinu dana.

Generalni direktor Zvezdan Terzić najavio je još posle utakmice sa Salcburgom da se Ričmond Boaći vraća iz Kine na jednogodišnju pozajmicu, čekali su se samo papiri. Đangsu je odugovlačio sve do ponoći u svojoj zemlji da pošalje papire, a Zvezda i menadžer Ivica Pavlović su od 17.30 završavali sve kako bi ga registrovali na vreme i bio prijavljen za Ligu šampiona. Nervozu je, ipak, zamenilo zadovoljstvo što će se najefikasniji stranac u istoriji kluba posle šest meseci vratiti na mesto uspeha. I Boaći je oduševljen, spakovane kofere ubacio je u avion.

Olimpijakos je otpisao Marka Marina, čak su mu navijači i automobil razlupali, a Terzić je krenuo odlučno ko zna koji put da pokuša da ga dovede. Bez obzira na to što im nije u planu, Pirejci nisu hteli da izgube obeštećenje, pa se bitka vodila tokom celog dana, iako su grčki mediji još od 14.00 počeli da se “opraštaju od plejmejkera” seleći ga sigurno na “Marakanu”.

Goran Čaušić je ponovo bio u žiži interesovanja Zvezde poslednjeg dana. Vezista Arsenala iz Tule je bio velika želja i na početku prelaznog roka, ali Crvena zvezda tada nije mogla da plati 500.000 evra za otkup. Sada je ponudila Rusima tu svotu, ali su je oni odbili, tražeći više. Nekadašnji izdanak škole crveno-belih doneo bi kvalitet u veznom redu, a bio bi u rotaciji sa Jovičićem, Jovančićem i Krstičićem. 

 

Novosti