Home / Sve vijesti / Sport / Fudbal / Zvornik: ”Drina je jedna, Drina se voli- zajedno u nove pobjede”!

Zvornik: ”Drina je jedna, Drina se voli- zajedno u nove pobjede”!

Prozivkom fudbalera otpočele su pripreme u FK Drina Zvornik.Ono što je novina jeste da je nekoliko igrača napustilo klub, vidjevši uglavniom svoju šansu i prosperitet u klubovima Premijer lige.

Uprava kluba, iako je zatekla klub u veoma teškoj finansijskoj situaciji čini sve da konsoliduje redove i da krenu u nove pobjede.Iako je suočena sa svim navedenim poteškoćama na upravi je da obezbedi finansijska sredstva kako bi se nastavilo normalno funkcionisanje kluba i u jesenjem takmičarskom dijelu.

Bez obzira na to reklo bi se da optimizma u timu ne manjka jer su stigla nova pojačanja, a šansu su dobili i neki igrači koji su prošli sve selekcije ovog kluba,  te se nadamo da će Drina imati respektabilan tim za takmičarsku 2018./19.godinu.

Ekipa je uredno otpočela sa treninzima, a  odlazi na desetodnevne pripreme u Krupanj gdje su održavana pripreme i u prethodnih nekoliko godina.U klub je došlo još nekoliko igrača sa naše regije koji su igrali u nekim drugim klubovima.

Stiče se utisak da se akcenat stavlja na poboljšanje rada mlađih kategorija angažovanjem trenera koji imaju odgovarajuće licence i svim onima koji žele da se učlane u mlađe kategorije kluba širom su otvorena vrata.

”Drina je jedna, Drina se voli- zajedno u nove pobjede”!

 

ASinfo