Home / Sve vijesti / Magazin / ИЗЛИВ МРЖЊЕ: Линч и претње смрћу новинарки због честитања Дана Републике Српске

ИЗЛИВ МРЖЊЕ: Линч и претње смрћу новинарки због честитања Дана Републике Српске

Мој твит није ништа погрешно, ни спорно, нити руши уставни поредак БиХ, како је то написано у многим коментарима, казала је Свјетлана Топалић, уредник и продуцент Радио-телевизије БиХ, коментаришући бројне увреде и претње чак и смрћу, које су јој упућене, након што је на свом твитер налогу написала “Срећан ти рођендан Републико”.

‘Мртву ти матер влашку ј***м, треба ти очи чакијом повадити’, ‘Хвалиш геноцид, пуј ј**о те ко те окоти’, ‘Отказ у најави или барем 20% на плату. Па ћеш други пута добро размислити када пожелиш ширити свој циганлук’, само су неки у мору шокантних коментара упућених Топалићевој.

“Већ најозбиљније размишљам да то пријавим полицији зато што то не престаје, дакле, уколико ми се нешто деси да знају сви коме, чему и каквом се идиотизму може захвалити”, истакла је Топалићева за “Независне”.

Казала је да, не сматра да је било кога увредила, те да је реч о њеном личном твитер налогу, на којем, како каже, пише да се на њему налазе лични ставови.

“То што су људи неупућени и не знају да је РС променила свој закон и да он више није неуставан, ја стварно немам ништа с тим. Не знам зашто бисмо сви морали имати исте ставове. Ја никад нисам мојим колегама замерила ништа што напишу на друштвеним мрежама, а било је много тога за замерати”, нагласила је Топалићева.

Више на Новости онлине