Home / Sve vijesti / Sport / Fudbal / Мирко Иванић је нови фудбалер Црвене звезде

Мирко Иванић је нови фудбалер Црвене звезде

Сага која траје већ три прелазна рока добила је свој крај. Мирко Иванић је нови фудбалер Црвене звезде. Како се наводи он је већ напустио базу БАТЕ-а у Анталији, и упутио се ка Београду где ће обавити прегледе и потписати уговор. БАТЕ је дуго одолевао али су Звездини челници успели да их „сломе“ и испуне једну од својих највећих жеља.

Према сазнањима он би требао да потпише уговор на три и по године, са месечном платом од 35.000 евра. Звезда се обавезала да на име обештећења БАТЕ-у уплати 1.300.000 у три рате.

Мирко Иванић има 25 година и каријеру је почео у Војводини. За белоруског гиганта је одиграо 126 утакмица и постигао 33 гола. Уписао је и 23 асистенције и био убедљиво најбољи играч тог тима. Иванић је и стандардни репрезентатвац Црне Горе, забележио је 13 наступа и постигао један гол.

Црвена звезда је потписивањем Гајића и Иванића завршила огроман посао ка склапању тима за летње квалификације и нови напад на Лигу шампиона. Подсећамо екипу су ове зиме  још појачали Јирка, Милуновић, Видић, Вулић и Вукановић.

Извор:МојаЦрвенаЗвезда.нет