Home / Sve vijesti / Politika / Deo opozicionih poslanika u Skupštini Srbije poziva gradjane sutra na protest

Deo opozicionih poslanika u Skupštini Srbije poziva gradjane sutra na protest

Deo opozicionih poslanika u Skupštini Srbije pozvao je gradjane da dodju sutra na protest na plato ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.
Zajedničkoj konferenciji za novinare u Skupštini Srbije prisustvovali su poslanici Demokratske stranke, Deri, Pokreta za spas Srbije Nova Srbija, Socijaldemokratske stranke-Narodne stranke i Pokreta centra.
Šef Dveri Boško Obradović pozvao je gradjane da se pridurže protestu i šetnji pod nazivom “Jedan od pet miliona” i pošalju poruku da nije normalno da se ne poštuje njihov zahtev o zaustavljanju nasilja.
Sanda Rašković Ivić rekla je da je potrebno da na protestu pokažu da ih ima dovoljno da predsednik Srbije Aleksandar Vučić sedne sa njima za sto i sasluša šta imaju da mu kažu.
Prošle subote u Beogradu na istom mestu organizovani su protest, a potom i šetnja pod nazivom “Stop krvavim košuljama”, povodom napada na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića i jednog od lidera Saveza za Srbiju.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je posle protesta da neće podleći takvom pritisku i da neće ispuniti nijedan zahtev makar ih se okupilo i pet miliona.