Home / Sve vijesti / Sport / Fudbal / Futsal: Iran bolji od Srbije u Loznici

Futsal: Iran bolji od Srbije u Loznici

Reprezentacija Srbije u futsalu poražena je od Irana sa 6:3 u prijateljskoj utakmici odigranoj sinoć u prepunoj hali “Lagator” u Loznici.
Srbija je uspela da povede preko Rajčevića nakon četiri minuta igre, ali su potom Iranci preuzeli konce igre i dokazali kvalitet. Seid Ahmad Abasi je poravnao na 1:1, da bi Tajebi sa penala i Šahari doneli preokret, pa je Iran na pauzu otišao sa 3:1.
Mnogo bolje Srbija je zaigrala u drugom poluvremenu, postigli su dva, ali primili još tri pogotka, pa je Iran na kraju slavio ubedljivih 6:3.
Lozničani su mogli da uživaju u kvalitetnoj utakmici i vide na delu igrače Srbije, ali se i uvere zašto je Iran jedna od najboljih svetskih ekipa, treća sa Svetskog prvenstva.
U redovima gostiju briljirao je golman Sepehr Mohamadi koji je najveći krivac što Srbija nije više puta zatresla mrežu Iranaca.
Drugi prijateljski meč istih protivnika igra se večeras u Šapcu.
STRELCI: 1:0 Rajčević 4, 1:1 Abasi 7, 1:2 Tajebi iz penala 12, 1:3 Šahari 14, 1:4 Oladžobad 28, 1:5 Abasi 30, 2:5 Simić 33, 2:6 Abasi 38, 3:6 Rajčević 39. Dvorana „Lagator“ u Loznici. Sudije: Nebojša Panić, Vladan Radulović (Srbija), Ali Hafizi (Iran).
SRBIJA: Aksentijević, Rašić, Tomić, Pršić, Rajčević.Vulić, Petrov, Vesić, Ramić, Lazarević, Vukadinović, Simić, Stojković, Radovanović.
IRAN: S.Mohamadi, Ahmadi, Sangsefidi, Hasanzadeh, Tajebi. M.Mohamadi, Ganzarbade, Nasrolazed, Oruji, Abasi, Pojur, Šahari, Oladžobad, Azimi.
Mečevi sa selekcijom koja je čak 12 puta bila šampion Azije biće odlična provera za igrače rbije koji se spremaju za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Litvaniji 2020. godine.

Foto:FSS