Home / Sve vijesti / Sport / Krajinović: Prvi cilj je povratak medju 50 najboljih

Krajinović: Prvi cilj je povratak medju 50 najboljih

Srpski teniser Filip Krajinović predstavio je danas novog trenera Tomasa Johansona i istakao da mu je prvi cilj u narednoj godini povratak medju najboljih 50 na svetu.
“Velika mi je čast da mi je trener Tomas Johanson, pobednik Australijan opena i čovek koji puno zna o tenisu. Iskreno se nadam da će to dobro funkcionisati”, rekao je Krajinović novinarima.
Krajinović je ove godine bio blizu plasmana medju najboljih 20 igrača na svetu, a sezonu je završio na 95. mestu na ATP listi.
“Mora da se radi. Moram da ojačam fizički da se ne bi desilo ono što se desilo prošle godine. Bio je neverovatan peh da na samom početku sezone kada nisam branio nijedan poen nisam mogao da igram četiri meseca”, rekao je Krajinović.
Krajinović je potom govorio o planovima za 2019. godinu.
“Da budem zdrav i da se što pre vratim u prvih 50. Početak godine mi neće biti lak jer branim 400 bodova, ali uz dobar tim i dobrog trenera ničeg se ne bojim”, rekao je srpski teniser.
On je nedavno izjavio da mu je cilj prvo mesto na ATP listi.
“Sigurno je da mi je to cilj. Prvi cilj mi je da udjem medju 50, a posle da popravim rang koji sam imao prošle godine (26). Za sve ostalo će morati puno da se radi, trebaće i sreće… Sazreo sam i nadam se dobrom”, rekao je Krajinović.