Home / Društvo / LETO BADROVA BUKIRANO NASTUPIMA

LETO BADROVA BUKIRANO NASTUPIMA

Promo turneja pesme , koju je izdao pre par meseci “Rasplakao sam princezu” uz sve njegove dosadašnje hitove , vrhunac je dozivela u letnjoj sezoni.Davor neumorno nastupa kako u celom regionu tako i u dijaspori gde puni klubove do zadnjeg mesta sto se da i videti na fotografijama koje dele kako njegovi fanovi tako i on sam na drustvenim mrežama.

U brojnim gradovima BiH, Hrvatske, dijaspore…obradovao je poštovaoce svog rada nastupima ovo leto.

Svojim glasom uveličao je ovo leto i slavlja mnogih. -“Interesovanje da pevam na svadbama pogotovo je veliko ali ponekada ne možemo ispuniti želju, što meni bude veoma žao, jer već imam dogovoren nastup za traženi termin”, istakao je harizmatični pevač.

Učestali nastupi i duga putovanja zahtevaju i malo predaha na sta je Davor konstatovao.

-“Uhvatim vremena za poneki odmor na moru ili na planini da napunim baterije,povratim snagu i vec sledeci dan neka druga drzava,grad .Ali, publika je ta koja pevajuci sa mnom u glas na mojim koncertima i dolazeci u velikom broju daje vetar u ledja i elan da se izdrzi tempo letnje sezone “,rekao je Badrov. (Sad ovde slika sa mora)

Vec na jesen Davor ce obradovati svoju publiku novom pesmom”Voli me voli” i spotom za istu.Kao i za prethodnu” Rasplakao sam princezu” poverenje je ukazao kompozitoru Sasi Lazicu.Dok ocekujemo na jesen njegov novi hit mladi i perspektivni pevac je koncertima bukiran i dobru energiju i pesmu nastavlja da deli sa svojim fanovima sirom regiona!

Autor: Jelena Govedarica, ASinfo