Home / Sve vijesti / Sport / Ostali sportovi / Metalac nastavio da dominira srpskim boksom, nastavak lige u februaru

Metalac nastavio da dominira srpskim boksom, nastavak lige u februaru

Završeno je 4. kolo Bokserske lige Srbije kojim je stavljena zavesa na 2018. godinu.
U ovoj rundi je Metalac iz Valjeva nastavio sa dominacijom, gde je udario Radnički na Radnički i u kome je Loznica pobedom u Nišu ostala da diše za vratom komšijama Valjevcima koji ne znaju za poraz.
Derbi 4. kola održan je u hali „Park” u Kragujevcu gde se okupilo oko 1000 ljubitelja boksa koji su imali priliku da nakon niza godina ponovo uživaju u jednom pravom boks spektaklu. U sudaru dva Radnička, domaćina i gosta iz Beograda, do slavlja je stigla ekipa iz Kragujevca rezultatom 12:4.
Svi poklonici boksa u Srbiji imali su priliku da derbi 4. kola prate u direktnom TV prenosu na TV Arena, kao što je i što će biti slučaj za svaki derbi u deset kola koliko je planirano za dvokružni sistem Lige.
Valjevci bez milosti idu napred, i krupnim koracima grabe ka tituli, što su i postavili za cilj uoči starta Bokserske lige Srbije. Novi trijumf BK Metalac iz Valjeva zabeležio je u Novom Sadu, gde je ubedljivo savladao Vojvodinu 14:2.
Sudar u Nišu između BK Naissus i BK Loznica pripao je gostujućoj ekipi rezultatom 10:6.
Peto kolo lige rezervisano je za 3. februar 2019. godine, po završetku visinskih priprema koje će boks reprezentativci Srbije imati od 9. do 30. januara.