Home / Društvo / Nestala ćerka milijardera: On se “slomio” pred novinarima

Nestala ćerka milijardera: On se “slomio” pred novinarima

Misterija nestanka dvadesetdvogodišnje Grejs Milane (Grace Millane), turistkinje iz Eseksa koja je pre nedelju dana nestala iz luksuznog hotela u Oklendu i dalje potresa novozelandsku i britansku javnost.
Grejs je nestala 1. decembra kad je stigla u Oklend, jednu od stanica na njenom proputovanju svetom.
Policija je pregledom nadzornih kamera utvrdila da je zadnji put viđena s jednim muškarcem, a onda joj se gubi svaki trag.
“Nažalost, smatramo kako je gospođica Milane u velikoj opasnosti”, poručili su iz policije.
Danas je njen otac David Milane (60), građevinski milijarder, stigao na Novi Zeland i održao konferenciju za medije na kojoj nije mogaoda zadrži suze.
“Zadnji put smo se čuli 1. decembra i strašno smo zabrinuti. Ona je predivna, otvorena, ljubazna ćerka koja obožava svoju porodicu”, kroz suze je procedio Milane.
“Nikada nije prošlo toliko vremena, a da se ne čujemo. Na Novi Zeland je stigla 20. novembra i bombardovala nas fotografijama i pričama sa svojih avantura”, kazao je otac, piše Dejli mejl (Daily Mail).
“Preklinjem vas, bilo ko ako je zadnjih dana video moju Grejs ili ostvario bilo kakav kontakt s njom da nam se javi jer nam je svaki detalj važan”, kroz suze je molio neutešni otac.