Home / Društvo / Pjevač Darko Lazić hitno operisan

Pjevač Darko Lazić hitno operisan

Ljekari KBC Zemun odlučili su da operišu pjevača Darka Lazića. Pjevača su, kako beogradski Kurir saznaje, odveli u operacionu salu kako bi ga hitno operisali. Još se ne zna kakvo je zdravstveno stanje Darka Lazića, da li se tokom noći pogoršalo ili je riječ o planiranoj operaciji.

Otkako je stigao u KBC Zemun ima unutrašnje krvarenje i bila je planirana operacija čim mu se stabilizuje stanje. Kako prenose pojedini mediji, pjevač je odveden na operaciju zbog krvarenja u stomaku, ali to još nije potvrđeno. Nezvanično, sumnja se da su i pluća teško oštećena.

Mnoge njegove kolege, ali i građani organizovano su stigli pred KBC Zemun kako bi dali krv koja je neophodna jer je Lazić izgubio veliku količinu prilikom krvarenja.

Porodica zabrinuto čeka ispred KBC Zemun vijesti o pjevaču. Podsjetimo, dvadesetsedmogodišnji pjevač Darko Lazić i dalje je u kritičnom stanju poslije teške saobraćajne nesreće koju je u ponedeljak ujutru doživio kod Pećinaca.

Naime, Laziću se zdravstveno stanje pogoršalo jer ima problema s plućima i bubrezima, a prilikom prevrtanja BMW-a koji je vozio doživio je i teške prelome rebara, noge i karlične kosti, ima povredu kičme, kao i potres mozga.

 

 

 

 

 

Boro Dukić/ASinfo.info