Home / Društvo / U Budvi u novogodišnjoj noći peva Dino Merlin

U Budvi u novogodišnjoj noći peva Dino Merlin

U Budvi će novogodišnji program trajati pet dana, a na trgu će 31. januara pevati Dino Merlin, najavila je danas turistička organizacija tog grada.
“Proslava Nove godine u Budvi počeće 28. decembra, a upotpuniće je poznati muzički izvodjači”, rekla je Tijana Kotarac iz Turističke organizacije Budva na konferenciji za novinare u Beogradu.
Budva je, kako je rekla, već 20 godina domaćin “najludje novogodišnje noći na Balkanu, a tako će biti i ove godine”.
Kotarac je najavila da se ove godine prvi put na trgu organizuje i koncert klasične muzike na kom će 1. januara nastupiti sopranistkinja Marija Šovran.
“U okviru novogodišnjeg programa nastupiće i Marija Šerifović, Halid Bešlić, etno grupa Zora, Beogradski sindikat i drugi muzički stvaraoci”, rekla je ona.
Po njenim rečima, posetioce u Budvi od 23. decembra do 15. januara očekuje i Božićni bazar, a program će se uporedo odvijati i u Petrovcu.
Maja Vukićević iz Hotelske grupe “Montenegro stars” istakla je da će u hotelu “Splendid” u novogodišnjoj noći nastupiti pevačice Indira Forza i Jelena Rozga.
Jelena Kaludjerović iz Hotelske grupe “Budvanska revijera” najavila je da će za doček Nove godine u hotelu “Palas” u Petrovcu pevati Marinko Rokvić i Jelena Tomašević, a 1. januara Svetlana Ražnatović i Dženan Lončarević.