Home / Sve vijesti / Sport / Fudbal / Zvanično: Biser Voždovca od leta u Votfordu

Zvanično: Biser Voždovca od leta u Votfordu

Mladi fudbaler Voždovca Filip Stuparević je postao zvanično igrač engleskog premijerligaša Votforda, ali će u beogradskom klubu ostati do kraja aktuelne sezone.
Filip Stuparević je sa Votfordom potpisao četvorogodišnji ugovor, ali će ostati u redovima Voždovca na pozajmici do kraja aktuelne sezone. Stuparević ima 18 godina, a za Voždovac je odigrao ukupno 57 mečeva na kojima je postigao šest golova.
“Boravak u klubu je bio zaista neprocenjivo iskustvo. Želeo bih da istaknem veliku zahvalnost svojoj porodici na podršci, kao i Fudbalskom Klubu Voždovac, koji i sam funkcioniše kao jedna porodica”, rekao je Stuparević.
“Ovaj transfer nam daje podstrek i potvrdu da je rad u klubu, kako u mlađim kategorijama, tako i u prvom timu, ozbiljan i da može donositi rezultate”, kazao je sportski direktor Voždovca Goran Grknić.
Stuparević je karijeru počeo u Radu odakle je prešao u omladinski pogon Voždovca. Rođen je 2000. godine, a već je 2016. godine debitovao za Voždovac u Superligi. U sezoni 2017/18. postigao je gol u pobedi “zmajeva” protiv Partizana 3:1. Ovaj mladi napadač je za reprezentaciju Srbije uzrasta do 21 godine odigrao jedan meč.